27 december 2012

Horisontalläge

Jag skulle gärna blogga om något riktigt intressant men är så grymt trött hela tiden att jag mest ligger och vilar, vilket gör att jag inte kommer på en enda rafflande historia att förtälja. Har ni något spännande att berätta? Jag kommenterar ALLT ni berättar!

Skickat från min iPhone

15 kommentarer:

 1. Du får kommentera julklappsbilderna på min blogg :-)
  Och så kan jag rapportera att en grå socka är färdig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har kollat in din jul för lääänge sedan :) Och nu skall jag kommentera bilderna också. Hurra för sockan! Jag ser fram emot att få bära den (med yttersta vördnad!).

   Radera
 2. Har du lust att tipsa om fina flicknamn? Såhär apropå bebisar... Hils, nybliven mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, namn, det finns ju inget roligare. Eller svårare... det finns ju så många! Och de allra finaste vill jag behålla för mig själv ifall vi får en flicka till :)

   Men till exempel Alba, Loka och Jorunn är vackra namn. Och Asla!

   Radera
 3. ja har inget direkt spännande att berätta, min julhelg har varit särdeles stillsam, men jag funderade lite om du läst nåt speciellt nu i dagarna? och hur du ser tillbaka på läsåret 2012? bäst, sämst, osv... god fortsättning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Vad bra, jag skall skriva ett eget inlägg om mitt läsår 2012. Ha sköna mellandagar och ett gott nytt år, Ellen!

   Radera
 4. Vi har fått en ny familjemedlem i form av stora flickans pojkvän.
  En mycket fin sådan. Han är älskad av småttingar och överbelamrad av dem. Han sitter dock kvar som lugnet och trivseln själv och låter dem berätta allt de vet och visa alla sina konster.
  Det hela är väldigt gulligt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad spännande! Det är roligt när familjen utökas i nya riktningar, med människor som hittar sin plats och som passar in.

   Radera
 5. Nämen odlar du också en människa!!? :D Grattis, det har jag helt missat!! :D Vi tycks vara många preggon i bloggvärlden just nu.
  Det är ju helt sjukt hur trött man kan vara ju!! Speciellt bra märker man det om man är förstagångare. Jag sover hela tiden! Nu, fastän det ändå närmar sig förlossningen, och det står överallt att man kanske sover dåligt, så sover jag hur lätt som helst 12h/natt!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen du med? Grattis Sandra! Ja det är otroligt hur slut man kan vara. Fast i morse vaknade jag klockan fem, och när jag svängde på huvudet låg Lovis och tittade storögt på mig, hon kunde inte heller sova. Så vi steg upp, kokade gröt och lade oss på soffan under en filt med var sin bok. Och ett par, tre timmar senare somnade vi om och sov gott tills Idun kom och väckte oss.

   Det är bra om du fortfarande sover gott, fortsätt med det! Jag vet att jag under tidigare graviditeter (och nu också) har varit jättetrött men inte alltid fått sömn.

   Radera
 6. Det mest spännande just nu. Jag är förkyld. Det är inget kul. Det nästmest spännande är att jag ska försöka inhysa två bröder och deras familjer lördag-söndag på sisådär sjuttiofem kvadrat. Madrasserade rum tror jag blir lösningen på mycket...

  SvaraRadera
 7. Har inget direkt spännande att berätta, mera sorliga saker. Våran Evita fick flytta till sällare jaktmarker igår. Hon ramlade ur värpboet och kunde inte stå på benen. Gissar på äggledarinflammation. Hon hade varit lite krasslig några dagar men trodde inte att det skulle sluta på detta vis. Hon hade fortfarande inte stött bort sin kyckling som var större än henne själv och inte börjat värpa heller. Ledsamt men Sånt e livet. Vi får hoppas på nya kycklingar till våren.

  SvaraRadera
 8. Ja, vi känner inte varandra( men har antagligen hur många gemensamma bekanta som helst), men eftersom jag nu halkade in hit kan jag ju lika gärna kommentera. Jag har det tråååååkigt. Är trött efter en usel natt (eller typ flera år av usla nätter), mannen åkte just iväg med barnen till svärföräldrarna för att vi skall få sova en natt. Jag är uppgiven, ledsen och tycker synd om mig själv. Trots att vi skall få en ensamkväll/natt. Inte ett dugg glad är jag för det, bara trött. Otacksamma jag. Buhuuu... Det var ju inte så spännande. Men jag har just laddat ned en app "foldify" som kanske skulle tilltala dig, kan tänka mig att man kunde sysselsätta sig med den ett tag. Det var vad jag hade att komma med.

  SvaraRadera
 9. Jag har tvättat upp ett gammalt skåp som vi ska ha i vårt nya kök, i övrigt är korrekturläsning det som gäller (fast jag har till största delen delegerat den till hökögon i min närhet!), förkylningen vi dragits med forever börjar släppa, fast nu verkar en ny redan vara på intågande, just nu är vi hos mina föräldrar. Ja, då är det bara att kommentera!

  SvaraRadera
 10. Jag har precis hittat till din blogg, såg din kommentar hos Mia Skrifver... trevlig du har det här. Hoppas du hittade på något kul att göra!

  SvaraRadera