19 september 2012

Leveransen

Äntligen fick jag hem mitt senaste adLibris-paket. Två barnböcker av Frida Nilsson (planerar läsa åtminstone apstjärnan för Lovis, jag har läst den förr och den är jättekul!), en bok av författaren till Daughter of Smoke and Bone (jag trodde att den skulle vara mer som ett seriealbum och blev glatt överraskad) och min kompis Saras bok Jag har letat efter dig, som jag sett fram emot att läsa väldigt länge.

Och på tal om begåvade bekanta: nästa fredag, alltså den 28.9,  får den här bloggen besök av Maria Turtscaninoff som gästbloggar här. Bara roliga saker alltså!

2 kommentarer:

  1. Blir så glad för varje läsare<3 och kämpar mot impulsen att ge en massa instruktioner för hur du ska läsa, vad du ska bortse från, hur jag hade tänkt egentligen men inte är säker på om det kommer fram tillräckligt tydligt osv ;-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, jag förstår dig precis. Jag suger på boken som en karamell, vågar nästan inte öppna den för att få ha den oläst ännu ett tag (som du märker är förväntningarna skyhöga). Men jag kunde ändå inte låta bli att slå upp den på måfå och läsa några meningar... och var på vippen att sugas in direkt.

      Radera