13 april 2012

Två gånger igenom

Nu har jag skrivit om fortsättningen på Patrikboken en gång, läst den nya versionen högt för Caj och gjort ytterligare ändringar efter det. Minst en grundlig genomgång till (antagligen närmare tre) blir det innan jag skickar in den nya versionen. Det känns lite segt just nu. Jag tröttnar på mina egna ord.

När barnen kom hem från dagis idag hade de varit via bibban och lånat en Mulle Meck-dvd. De kröp upp i soffan under en filt och tittade. Caj och jag kröp ner under en annan filt i soffans andra ända och somnade. En väldigt fridfull och behaglig inledning på helgen. Sedan gick barnen ut för att leka med grannen, jag läste ut en bok och Caj gjorde lasagne.

När grannen skulle gå hem sa Idun: "Hejdå Ines, du är den bästa Ines i hela världen." Å vad gulligt sagt, tänkte jag. .".. Säg tack då!" hörde jag henne fortsätta sedan. Tydligen delar hon inte ut komplimanger gratis. Fniss.

4 kommentarer:

 1. Hahaha, säg tack då! underbart! Jag tänkte förresten besöka lite loppisar i Jeppis snart, vilka skulle du rekomendera åt mig?

  SvaraRadera
 2. Ja! Vad kul, hojta till om du vill ha sällskap så kommer jag med.

  Missionsstugan mitt emot Pedersöre kyrka (öppet vardagar mellan 15 och 19) och Åldringsvännerna (öppet onsdag- och fredageftermiddagar och lördagförmiddagar) är mina favoriter. Loppishallen är också bra, den ligger snett bakom Skata, i London. Så finns det flera andra som jag inte besöker särskilt ofta: Retro, Monas missionsloppis ett finskt loppis mitt emot tobaksmagasinet samt ett nytt loppis mitt i stan som jag inte alls har testat än.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ah, det var åldringsvännerna jag skulle till! Tack, jag kunde för mitt liv inte komma ihåg namnet. Det ryktas nämligen att där skulle finnas några stolar jag letar efter. Sällskap skulle vara superbra! Jag hittar nämligen inte alls i Jeppis. Jag kan typ var prisma och halppin ligger, sen är jag lost.

   Radera
  2. Perfekt, det är bara att ringa när du är på väg! 040-1353592 är mitt telefonnummer!

   Radera