4 april 2012

Sanna, min räddare

Jag satt vid datorn i morse i allsköns ro och kom plötsligt att tänka på att jag nog borde boka in en tid hos Sanna Kankaanpää, som hjälper till med småföretagarnas skattedeklaration, eftersom april, deklarationsvåndans månad, närmar sig. Sen gick det upp för mig att vi redan befinner oss i april, och därefter greps jag av fasa när jag insåg att deadlinen för inlämningen av skattedeklarationen var i förrgår. Gah! Mitt fridfulla liv har tydligen en baksida också. (Fast om denna baksida visar sig bara en gång i året tycker jag ändå att jag är en vinnare.)

Som tur fick jag tag i Sanna efter några försök, jag bokade en date med henne på tisdag morgon. "Inga problem", sa hon, "saken går nog att ordna fast du är lite sen."

Tack och lov att Sanna finns, säger jag bara. Hon är glad och trevlig och deklarationen går alltid som en dans. När jag för några år sedan prisade hennes existens på facebook överöstes jag med kommentarer där andra företagare också uttryckte sin tacksamhet. Tänk att det finns sån här service, alldeles gratis.

8 kommentarer:

 1. Sanna är en Ängel! med stort Ä.
  hälsar en annan, virrig småföretagare :)

  SvaraRadera
 2. Oj. Här finns en ganska ny småföretagare som oxå haft kontakt med Sanna. Då vi ville ha hjälp med hur vi skulle bokföra hänvisade hon oss till en bokföringsbyrå, "det är sådant de är till för" sa hon..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bokför gör jag också själv på sätt och vis, men deklarationen får jag alltid hjälp med och hon svarar gärna på alla frågor.

   Radera
 3. Vad skulle vi göra utan dessa? Som sköter "tråkiga"saker och låter andra sköta de roliga sakerna? Alla behövs vi och ingen är mer betydelsefull än nån annan. Jag menar att visst är hon oxå kreativ som hela tiden fixar det praktiska?

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag tror att folk tycker att olika saker är roliga. Och jag tror att hon gillar sitt jobb, både den där människodelen och själva företagsinformationsdelen, annars skulle jag nog dra mig för att kontakta henne...

   Radera
 4. Instämmer Malin! Vad skulle man göra utan Sanna ?! vara i knipa :)Super service alltid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Exakt, vad skulle man göra? Kanske sluta som företagare.

   Radera