2 juli 2014

Skrufva

Plötsligt blev det sommar! Vi har hängt vid poolen hela dagen. Till och med Edda simmade. Hon syns dock inte på bild eftersom hon är extremt förtjust i mig just nu och helst sitter fastklistrad i mig med så mycket hudkontakt som möjligt, så ofta som möjligt. Det är både smickrande och tungt.


Sedan kom stunden då vi måste ta avsked av Jonas och Saija som åkte vidare, buhu. Vi har haft härliga dagar med dem. Barnen var ganska trötta och chillade i soffan med varsin bok. Jag tror att alla som älskar böcker kan förstå min förtjusning. (Amanda? Jessi?)


På eftermiddagen badades det vidare, grannens systers barn var på besök och det visade sig att en av dem ska börja på en parallellklass till Lovis. De kom jättebra överens alla tre och lekte i flera timmar. På kvällen tog stora barnen och jag en liten promenad för att hämta våra cyklar som stått kvar på campingen sedan vi åkte därifrån för dryga två veckor sedan. Jag skäms lite. Men bara lite. (Orsak: vi har haft en cykelnyckel på vift. Den har inte varit svår att hitta, bara svår att minnas.)

Och nu ska jag fortsätta med Maraminne som jag fick på posten av Mia precis innan vi åkte iväg till Åland. Jag trodde jag skulle ha hunnit läsa den redan, men först nu blir det av. Det jag har läst hittills verkar lovande. (Kuriosa: just när jag skulle länka till mias blogg skrev jag skrufva istället för skrifva. Skrufva vore ju det perfekta namnet på en blogg om reparationer av gamla föremål. Eftersom jag inte har tänkt starta en är det fritt fram att ta namnet.)

2 kommentarer:

 1. Skrufva är väl vad man pysslar med i vissa delar av skrivandet också. Visserligen verkar man tidvis ha tappat de flesta av sina skrufvar, men kanske de dyker upp.

  Mysig soffläsning där på bilden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du rätt i! Sedan när jag börjar med en renodlad skrivblogg kanske den får heta skrufva.

   Jag blir alltid lika lycklig när barnen läser tillsammans. Fast det händer varje dag.

   Radera