4 oktober 2010

God dag

Idag har det varit en god dag. Först fick jag veta att vi fått ännu en strålande recension på Patrik och pensionärsmakten i Vbl. Bland annat stod det att fantasin (det måste ju vara min?) är fräsch, och det känns ju fantastiskt att ha en fräsch fantasi!

Sen fick jag ett brev från förlaget som meddelade att upplagan på boken slutligen blev 1/3 större än vi trott från början. Wow! Jättekul!

Och sen, SEN fick Caj och jag våra sängar som vi beställde för ett par veckor sen. Det känns verkligen välkommet, för vi har sovit på tunna madrasser direkt på golvet i dryga tre månader. Gissa om jag skall sova gott i natt?

7 kommentarer:

 1. grattis till fina recensioner! måste kännas kanonbra! :)

  SvaraRadera
 2. Grattis till recensionerna, sängarna och den goda dagen! :)

  SvaraRadera
 3. Kul! Din fantasi har alltid varit fenomenal och fortsättningen på historien kommer garanterat att fortsätta fascinera folk!

  SvaraRadera
 4. skulle ringa dig om vblrecensionen, men det kom av sig. den blev en riktig scen i vårt hem, maya läste tidningen och hade mig att avläsa vad det stod där, på hennes miner. uppspärrade ögon, häpen glad mun, inandning och ett 8 årigt "nemenVA!" "attså va BRA!" fanns ingen hejd på skådespelet! ser framemot att låta henne läsa boken! hon läser säkert ut den på en dag.
  `hanna k

  SvaraRadera
 5. Tack! Jo det känns fantastiskt!
  Haha, Hanna, den scenen hade jag velat se!

  SvaraRadera
 6. Grattis! Så himla roligt! Skall försöka få tag på ett ex då jag kommer till finland i november! Spännande! KRAM!

  SvaraRadera