29 oktober 2010

Rapport från bokmässan

Så här såg det ut när Josefin och jag blev intervjuade på Tottiscenen om ORDKONST-boken. Jag kan inte påstå att jag var till min fördel, men det är man ju sällan när man fotograferas mitt i att man pratar (eller stirrar). Jag ser ut som om jag tänker "vem har stulit min tvätt?". Dessutom var artikeln lite konstig. Bland annat står det att det tog 15 ÅR att skriva boken, och det är verkligen inte sant, det har inte ens tagit ETT.

Resultat från dagen:
1. Jag har fått trötta ben
2. Jag har fått trötta öron
3. Jag har fått höra att om de från Schildts vetat om att jag var på väg ner till bokmässan hade de ordnat intervjuer med mig på diverse scener om Patrik och pensionärsmakten. Ibland är jag pinsamt dålig på att marknadsföra mig. Det är väl bara att skriva en till bok och försöka igen.
4. Jag har blivit bjuden på mingel imorgon där bland annat Mark Levengood lär hänga. Jag kommer säkert att stå darrande och starstruck i ett hörn hela kvällen. Men om jag minns något spännande kan jag rapportera.
5. Jag har köpt sju böcker. Tågresan hem är räddad.
6. Jag ringde en av mina sexton kusiner för att fråga om jag får sova över natten till söndag, det visade sig att en av mina bröder också är på väg till samma kusin, samma natt. Hur sannolikt är det? Jag vet inte om någon av oss har sovit över hos honom förr. Skoj.

Over and out.

ps. jag har glömt min bettskena hemma och sover dåligt. Det kommer att ta år att återhämta mig från denna lilla oskyldiga utflykt. ds.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar