15 februari 2010

Tråkig

Jag tycker förresten att den här bloggen är ganska tråkig då jag bara skriver om jobbrelaterade saker. Min tanke var att inte vika ut och in på mig själv som i förra bloggen, men det blir så trist att jag kanske måste skriva lite andra saker också:

- jag fick påskstämning idag, en sekund eller två. Det var premiär för den känslan.
- Lovis är i puberteten. Hon är i och för sig bara tre och ett halvt, men är jätteirriterad på mig och Caj och fräser och muttrar åt både det ena och det andra. Lyckligtvis är hennes pubertet inte konstant. Om Idun säger något roligt börjar Lovis ofta gapskratta så hon blir alldeles svag.
- vi funderar på att flytta utomlands igen. Så länge man bara funderar kan man planera vad som helst. Nåja, först måste jag vänta tills jag vet om kulturfonden och alla andra rika stiftelser vill sponsra mig i mitt arbete. Skriva kan jag ju göra varsomhelst.

3 kommentarer:

  1. Ja skriva kan man göra var som helst. Om det även skulle vara lika enkelt att kunna skriva när som helst. Ibland är det helt dött inne i skallen ...

    SvaraRadera
  2. Kul att du är igång med ny blogg! Då skall jag ändra länkningen. Kul med dessa gillar och ogillar, jag har försökt få in samma rutor i min blogg men de har tydligen inte gillat att dyka upp. Har kanske kodat om för mycket så det inte mer fungerar... och det är ju inte så lätt då man inte vet vad man gör. :-)

    SvaraRadera
  3. vad skoj med kommentarer! Hjärtligt välkomna till min nya blogg :) Jo det är lite som en kombination av facebook och bloggande det här med gillar och ogillar. Vill veta mera borde vara så att man bara kan kruxa i om man samtidigt preciserar VAD man vill veta mer om, exakt, hihi.

    SvaraRadera