20 februari 2010

Retrofärger

Caj packar. Han skall åka till Österrike och skida. Jag planerar in alla världens projekt medan han är borta. Få se vad jag på riktigt gör.


Här är den nyaste färgsättningen av trikå-lakritstyget. Gillar brungult, det är lite sjuttitals och snyggt. Ljuset på kortet är inte särskilt bra, så det ser lite väl blekt ut. Fick lust att trycka många många meter av tyget, men har andra motiv och färgsättningar på kö, så det får bli senare.


Igår bakade jag choklad-och olivskorpor från Leilas "a piece of cake"-bok. Det blev jättegott och ganska mäktigt. Det kan bero på att jag istället för att använda 100g 70% choklad, använde 50g 70%-ig ovh 50g 100%-ig. Det visste ni inte att fanns, va? Jag köpte den i en liten gullig chokladbutik i Paris judiska kvarter när jag var där för en månad sen. Har vit choklad från samma ställe på lager, det skall också bli något smaskigt, tror jag.

Barnen drar fram saker som virvel-vindar. Just nu sitter de i Cajs kappsäckar och leker att de också skall till Österrike. Just lekte de att Idun var en bebi. Hon vill alltid ligga i docksängen, jag tycker det ser väldigt obekvämt ut. Lovis ropade plötsligt argt "jag får ju aldrig fota nånting! Varför får inte jag fota nånting?" och tog sen den här bilden av sin syster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar