15 februari 2010

Bimönster


Idag har jag mest surfat på nätet som vanligt men jag har också jobbat med mitt bimönster. Det börjar vara klart så småningom. Men men, nu är frågan: vilka färger skall jag välja? Just nu lutar det åt grön-rosa och gul-rött. Så här ser ett förslag ut till det grön-rosa, men jag vet ju inte vilka färger folk har på sina barn, passar denna färgsättning ihop med nåt folk har? Jag får börja leta efter trendfärgkartor snart. Fast helst vill jag göra sådana färgsättningar som inte bara är trendiga nu, utan alla säsonger. Jag får väl gå efter vad jag själv tycker är snyggt, helt enkelt.

3 kommentarer:

 1. Vad SKOJ att du börjat blogga här!! Jag har tittat in varje dag sedan jag upptäckte din kommentar hos mej. (Borde kanske INTE ta upp synthkarriären :)) Försökte mej på att kommentera här tidigare, men det fungerade inte så nu gör jag ett nytt försök...

  Angående vilken färgsättning du ska välja tycker jag att du ska följa ditt eget sinne :) Du kan ju sånt där! Jag skulle mycket väl kunna tänka mej grön-rosa på döttrarne. Jag ser helhjärtat fram emot ett liv med dej på bloggen! Hur ser riktiga livet ut? Borde vi ta och ses snart?

  KRAM Lins

  SvaraRadera
 2. Hej! Din första kommentar kom nog fram men det var nåt med inställningarna som gjorde att jag måste godkänna den först. Du kan gå tillbaka och se vad jag svarade på den!

  Kanske du och jag kunde starta ett band tillsammans? :) Har du kvar din synth? Den var avancerad, vill jag minnas...

  Jo jag vill alltså jättegärna träffas! I synnerhet nästa vecka. Har ni passligt nån dag? Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka färger folk har på sina barn? Mulatter skulle passa alldeles ypperligt i det gröna tror jag! ;) Fina är dina tyger hursomhelst. Jag älskar redan min lakrits vit-svarta påse. Kram!

  Emma

  SvaraRadera