15 februari 2010

Reklam

Nu var det gjort. Jag utannonserade min blogg på fb. Kanske jag får några besökare nu? Hur gör man för att sätta igång en besöksräknare?

3 kommentarer:

 1. Hej, så roligt att hitta till din blogg!

  Förresten så jag har inte vetat att du skriver också (förutom formger), såg på en lista någonstans nyligen att du har fått Arvid Mörnepris, det är ju inte illa det. Vad skriver du och hur aktivt? (Jag tycker också om att skriva men det är nu bara ett ganska "tyst" intresse)

  H. Hanna

  Ja förresten, bl.a. från den här länken finns det besöksräknare: http://www.pax.com/free-counters.html

  Om du vill kan du ju också registrera din blogg på google analytics och få mera noggrann information om dina besökare :)

  SvaraRadera
 2. Hej vad skoj att du hittade hit! Välkommen!

  Tjavars, jag har just skrivit en barnbok :) Den kommer ut på Schildts i höst och skall illustreras av Joanna Vikström Eklöv (henne känner du kanske, ni är väl från samma trakter?) Nu håller jag på och funderar på en uppföljare, det är roligt och spännande. Vad häftigt att du också skriver, jag är inte så förvånad eftersom dina blogginlägg brukar vara välformulerade. Det verkar som om den här påhittigheten vi besitter kan ta sig uttryck på en massa olika sätt. Det är en bra sak!

  Nu ska jag leta efter en besöksräknare, tackar för tipsen :)

  SvaraRadera
 3. Oj, så roligt med en barnbok! Jag vet vem Joanna är nog. Så roligt att någon du känner ska illustrera boken.

  Ja, det är roligt att vara kreativ på många olika sätt :)

  SvaraRadera