23 oktober 2018

Mitt program på Helsingfors bokmässa

I morgon åker jag ner till Helsingfors på bokmässa, i sällskap av Ellen. Trots att det ska bli höstens tredje bokmässa tycker jag det ska bli roligt! Utöver själva mässprogrammen händer allt möjligt trevligt, som ambassadmottagning, förlagsfest och träff med olika människor jag inte ser så ofta. Dessutom är mitt program lite mer utspritt, jag har fyra programpunkter på tre dagar, vilket betyder att jag inte behöver stressa det minsta. Jee.

Hoppas vi ses där!

25.10 kl. 10.30-12.00
Ellen Strömberg, Eva Frantz, Malin Klingenberg, Alfred Backa
Litterär speeddating 
Kom på helt sjuuukt bra litterär speeddating på bokmässan. X3Ms morgons programledare Simon & Märta bjuder årets hetaste finlandssvenska författare på en glass och diskuterar ämnena i deras böcker, allt från det komiska till det som gör mest ont. Alfred Backa hoppar in, ståuppar och är allmänt skojig.
Kl.  10.30 Kaj & Ted, 10.40 Eva Frantz, 10.50 Alfred Backa, 11.00 Maria Turtschaninoff, 11.10 Ellen Strömberg, 11.20 Alfred Backa, 11.30 Dea Solin, 11.40 Malin Klingenberg Arr: Förlaget, Schildts & Söderströms, Yle X3M
Intervjuare Märta Westerlund och Simon Karlsson
Fiskehamnen
25.10 kl. 12.30
Malin Klingenberg, Eva Frantz
Show för slukaråldern
Vi bjuder alla barn som börjat läsa och behöver böcker att sluka till en rolig bokklubb där de får träffa författarna som skriver just precis för dem.
Arr: Schildts & Söderströms, Förlaget
Intervjuare Larrie Griffis
Toukola

26.10 kl. 11.30
Karin Erlandsson, Malin Klingenberg
Gäckande, outgrundliga inspiration
Varifrån kommer inspirationen och fantasin, går de att locka fram? Möt tre prisbelönta finlandssvenska författare och fantasiexperter, tre goda vänner som bor långt från varandra men använder sociala medier för inspiration och kollegialt stöd.
Karin Erlandsson, Malin Klingenberg och Maria Turtschaninoff
Arr: Schildts & Söderströms, Förlaget
Intervjuare Janina Orlov
Fiskehamnen

28.10 kl. 13.00
Malin Klingenberg
Årets barnboksskörd
Bokåret är full av fantastiska finlandssvenska barnböcker. Här får du tips om läsning för hela familjen, från böcker för babysar och dagisbarn till ungar i slukaråldern! Minna Lindeberg, Malin Klingenberg, Intervjuare Sanna Sofia Vuori
Arr: Förlaget, Schildts & Söderströms
Blåbärslandet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar