31 januari 2017

Barnböcker är till för alla

När jag var på Educamässa förra helgen blev jag förresten intervjuad av Jenna för tidningen Östnyland. Eftersom jag föreställer mig att alla som läser min blogg är oerhört intresserade av min författarkarriär lägger jag in en länk här. Visst är ni glada nu, i mitt lilla kungarike (haha, jag skrev kungadike först, vilket ju är mycket mer passande för detta ytterst lilla och ickerojala hörn av internet)?

5 kommentarer:

 1. Varje författare har sitt eget kungadike.

  SvaraRadera
 2. Hej, vet du om Patrik och pensionärsmakten finns att köpa någonstans eller kommer det att komma en ny upplaga? Jag skulle så gärna vilja ge den i födelsedagspresent åt en bokslukande ung man :) Åtm på adlibris var den slut och sets webshop ville inte alls samarbeta med mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Daniela! Just nu är Patrik och Pensionärsmakten tyvärr, tyvärr slut precis överallt! Jag hoppas på en femte (!) upplaga i och med nästa bok om Pensionärsmakten, men jag vet inte ens om en sådan hinner komma ut i år, så jag kan tyvärr inte hjälpa dig! Men som tur är kan man ju läsa böckerna fristående, så ifall den bokslukande unge mannen kan tänka sig att läsa böckerna i en annan ordning än de har kommit ut går det jättebra (det är beprövat) (av andra än av undertecknad, förstås, men det verkar ha gått alldeles utmärkt!)

   Radera
 3. Tack för snabbt svar! Hoppas den finns att köpa snart igen! Hade tänkt ge den till alla som fyller 6 o 7 i bekantskapskretsen i år:)

  SvaraRadera