28 juli 2013

Park

Två av barnens nio kusiner är på övernattningsbesök (de har faktiskt träffat ALLA sina kusiner den senaste veckan, trots att de flesta bor minst 500 km bort). De har roligt tillsammans, de byter lek i en hejdundrande takt, är utomhus nästan hela tiden och grälar överraskande lite. Jag tror vi har rett upp tre små dispyter det senaste dygnet. (Lovis och Iduns fredliga första år verkar i övrigt lida mot sitt slut, och hoho vad det är svårt att veta hur man ska reda upp sånt på ett rättvist sätt.)

Vi brukar sällan gå till parken -hela vår gård är ju en park. Men det är varmt och barnen ville ha variation så nu ligger vi alla på en filt i skuggan i en lekpark en kilometer från vårt hus (utom Edda som ligger i vagnen) och ritar.

2 kommentarer:

  1. TACK till dina fina flickor för hejaropen å leenden som ja fick när ja sprang åttan i fredags, jag blev glad!:D ni känner int mej men jag kände igen er från din blogg :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att nån blev glad. Vi står alltid och hejar på er som springer förbi, barnen är ivrigast av alla, de ÄLSKAR jakob maraton. Och hur lyxigt är det inte, att ha en hel tävling bredvid ens hem?

      Radera