27 september 2018

Göteborgs bokmässa 2018

Här kommer mitt program under bokmässan i Göteborg i år! Jag är fortfarande i Norge, har avlagt 13 skolbesök och har tre kvar, men i morgon kväll skippas jag över med buss till Göteborg och sen är det bokmässa i dagarna två! Hoppas vi ses där!

Lördag 29.9

11.30-11.50  Litteraturscenen (i A:hallen)
Lek fram din fantasi
Leken är en fantastisk inkörsport till fantasin. Idéer behöver inte vara dåliga även om de är underliga. Däremot kan de växa om de delas. Det har barnboksförfattarna Emma Karinsdotter och Malin Klingenberg erfarenhet av!
Intervjuare: Ida-Lina Nyholm

13.30  Arenan (C02:32)
Lek fram din fantasi
I vuxen ålder har barnboksförfattarna Emma Karinsdotter och Malin Klingenberg insett att leken är en fantastisk inkörsport till fantasin. Emma botar skrivkramp genom att göra snöänglar och spionera på främlingar. Malin har insett att alla hennes hejdlösa idéer är en guldgruva för kreativiteten. Båda talar också varmt för ett mer generöst förhållande till kreativa processer. Idéer behöver inte vara dåliga även om de är underliga. Däremot kan de växa om de delas.
Intervjuare: Ida-Lina Nyholm

14.30  Arenan (C02:32)
Årets barnboksskörd
Bokåret är full av fantastiska finlandssvenska barnböcker. Här får du tips om läsning för hela familjen, från böcker för bebisar och dagisbarn till ungar i slukaråldern!  Lena Frölander Ulf och Malin Klingenberg.
Intervjuare: Janina Orlov

16.30  Arenan (C02:32)
Berättelsen är bäst!
För knappt tre år sen utlyste S&S en skrivtävling för slukaråldern. Nu njuter vi av resultatet, möt de tre pristagarna och hör om deras vinnande böcker.
Karin Erlandsson, Eva Franz, Malin Klingenberg
Intervjuare: Larrie Griffis


Söndag 30.9

10.30  Arenan (C02:32)
Gäckande, outgrundliga inspiration 
Varifrån kommer inspirationen och fantasin, går de att locka fram? Möt tre prisbelönta författare och fantasiexperter som använder sociala medier för inspiration och stöd. 
Karin Erlandsson, Malin Klingenberg och Maria Turtschaninoff
Intervjuare: Janina Orlov

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar