31 oktober 2014

Adjö! Adjö! Adjö!

Den här helgen har vi besök av min syster och mina två systerdöttrar. I dag har vi alla ätit en ultraläcker middag hos Karin och Fredrik. Efteråt åkte jag iväg och handlade; jag upptäckte att det var en hit att handla mat när man är jättemätt eftersom man både är snabb (man vill ju gärna lägga sig på soffan och smälta maten så fort som möjligt) och inte köper något onödigt. Men milda makter vad det går åt mat här i huset nuförtiden. Vi äter som hästar.
Och på tal om hästar, i morgon ska vi rida. Fast den här gången är det bara barnen som tar sig fram till hästs, vi andra promenerar.

Det är den sista oktober i dag och det betyder att det är hög tid för mig att dra mig tillbaka för att hitta på knasiga lögner i mina hemliga scrivenerdokument istället för att tala sanning offentligt på bloggen.

Jag återkommer första december. Då (kanske inte EXAKT då, men efter 1.12) ska jag ordna en utlottning, dela med mig av mina Viktiga Tankar om Livet och leverera jätteroliga inlägg som förgyller allas dagar tills de skimrar likt enhörningshorn vid horisonten. I solnedgången.
Vi ses då! Visst?

4 kommentarer: