15 mars 2011

Kli i fingrarna

Det är en evighet sedan jag har pysslat något, gjort något med händerna bara för att det är roligt. Jag har inte skapat nya mönster på en evighet, inte sytt, inte tryckt inte limmat, inte gjort något alls. Jag är så himla trött när barnen somnat, så om jag inte har jobb kvar att göra orkar jag inte göra annat än läsa eller sova.

Det är jobbigt att vara vuxen, jag vill så mycket men orkar så lite.

Och då är det sista man skall göra att gå in på kreativa människors bloggar. Det är ett slag i ansiktet, "det här har jag åstadkommit i en handvändning, se vad fint vi har det hemma, titta vilken kul idé jag kom på häromkvällen och förverkligade följande dag." Just så där som jag vill, men inte orkar.

Fy vad jag gnäller. Jag är så produktiv inne i huvudet, men när jag ser mig omkring ser jag bara några halvt påbörjade projekt som kanske aldrig blir färdiga, och en massa ställen i huset där jag har en tanke på att göra något. Någon gång.

5 kommentarer:

 1. Känner så igen mig i det du skriver. Titta bara i mitt senaste inlägg i bloggen. Jag är också väldigt bra på att påbörja saker, men det där med all slutföra, hohoja. . .

  SvaraRadera
 2. präktigt värre att säga dethär, men du har ju åtminstone härligt mycket kreativitet runtomkring dig. Visst vill man mycket, men det är kanske meningen att man skall ha ngt att sträva efter istl för att bara förverkliga hela tiden. Man är ju olika. Jag får inte gjort någonting jag annat än att arbeta, mata barnen och tvätta kläder, samt se på TV ca en timme före läggdags. Det är mitt liv. Men så vet jag att dethär är jag. jag gör inte så mycket :)/heidi

  SvaraRadera
 3. Vet du, om det alls tröstar dig, så är du inte den enda med dilemmat du beskriver... Jag känner igen till potens2, minst...

  SvaraRadera
 4. Låter som en släng av vinterdepression! Eller iallafall kallar jag det det och jag har haft en rejäl släng av det i vinter. Lite börjar lusten krypa fram ur sitt idé nu när solen har börjat lysa och man kan ana vår i luften! :-)

  SvaraRadera
 5. Jaa... jag kommer sällan längre än att plocka undan så att jag kan börja göra något, men när det är klart för pyssel är jag så trött att det inte blir till något. Och så gror det igen.

  Man borde ha pysseldate med sig själv en gång i veckan, minst. När man MÅSTE pyssla.

  SvaraRadera