30 mars 2011

fullt upp

Om Saras anledning till att hon inte hinner blogga lika mycket som vanligt är att hon är upptagen med att leva vardagslivet utanför bloggens värld, är min anledning till bloggtorkan en annan.

Jag har börjat titta på Grey's Anatomy, från säsong ett. Det finns många avsnitt. Många. Och jag kan inte sluta titta. Jag täcks inte säga hur långt jag har kommit, hur många avsnitt jag har sett på hittills, och jag vågar inte räkna ut hur många timmar jag tillbringat vid datorn (man kan streama alla avsnitt. Farligt, farligt). Någon gång måste jag ju komma till slutet. Men det är ganska långt kvar, för det finns sju säsonger.

Med tanke på att vi inte har haft någon teve sedan 2005 har jag en del att ta igen. Fast jag är lite rädd att jag nästan har tagit igen det redan. På en vecka.

3 kommentarer:

 1. alltså jag önskar att jag kunde fastna för nån serie. det skulle vara underbart att ha nåt sånt att längta till, tillfredsställelsen att ge sej hän åt drogen. men det går inte. jag saknar nog nån väsentlig teve-gen.

  SvaraRadera
 2. Jo men det är ju det som är grejen: vi har ju inte haft nån teve på länge eftersom vi aldrig tittar på den. Att fastna i en serie är som att läsa en väldigt fängslande chicklit-roman som håller på föreeeeevigt. Det finns ju så många serier därute så någon finns säkert du kunde fastna i...

  SvaraRadera
 3. Jag upptäckte Grey's Anatomy i somras när jag låg hemma med en otäck förkylning, och minns att jag var precis lika fast som du beskriver det, de första säsongerna är så sjukt bra. Människorna! Musiken!
  Jag har hunnit till femte säsongen nu (täcks ju säga det så här ett drygt halvår efteråt), och tyvärr har de som sagt att serien spårar ur med tiden rätt. Den är inte längre lika fantastiskt bra, men jag tittar fortfarande.

  Varifrån streamar du den?

  SvaraRadera