3 februari 2011

Markservicen

Caj har ryggskott eller diskbråck eller något och allt hushållsarbete faller allt på mig. (Eller det mesta. Ibland försöker han göra något men det tycker jag nog han skall låta bli eftersom det verkar göra ont och han blir bara värre)

Men hua vad jag är trött. Det tar ju aldrig slut. Plocka i och ur diskmaskinen, tvätta, städa, skriva lite ariklar mellan varven, stöna över att kakelugnen är utspridd över vardagsrumsgolvet (och vi får gäster i helgen. Jag tror inte att gästerna stör sig på kakelugnen men jag tycker själv det känns lite sunkigt och vi kan inte använda vardagsrummet alls), läsa några rader i en bok (inbillad avkoppling) svara på något jobbsamtal, laga mat och reda upp barnens oegentligheter.

Jag undrar varför det inte finns något hjälpsamt husdjur av något slag, som sköter markservicen.

3 kommentarer:

 1. alltså vi kan BRA sova i granngården! ingen panik för oss! huvudsaken är ju att vi ses. vi kan fast sova på gården också, i igloon... om det vill sig.

  ses!

  kram h

  SvaraRadera
 2. Jo jag vet att ni kan det men i så fall kan vi ju inte titta på film eller spela spel eller annat när barnen har somnat. Jag tänkte att Maya o Sisse får sova hos Lovis och Idun så kan du o Vicci sova antingen i vardagsrummet (om jag hunnit packa ihop kakelugnarna) eller i matrummet. Kom kom.

  SvaraRadera
 3. Det finns ju specialtränade hundar som tar av dig strumporna och sätter dom i tvättmaskinen. Plockar varor i korgen och upp på transportbandet i butiken, öppnar dörren osv. Kan säkert tränas till att skura med trasa också;)

  SvaraRadera