21 januari 2011

Oh la la

I vinande snöstorm har vi äntligen plockat in delarna till vår(a) blivande kakelugn(ar) i huset. Vardagsrummet är fullt. Vi har ingen aning om vad vi har köpt men hittills ser det bra ut.

4 kommentarer:

 1. Ser väldigt fint ut! Vi hade en gammal kakelugn på vinden som inte gick att renovera enligt bonden, men oj vad jag sörjer den...

  SvaraRadera
 2. Ja det förstår jag! Vi vet ju inte heller om man kan plocka upp den här, vi vet inte hur många bitar det skall vara och hur de skall sitta ihop, men vi får hit en murare om en och en halv vecka ungefär som skall se om det går att göra något. Vi skall försöka pussla ihop den själva innan dess bara för att se och jag hoppas så INNERLIGT att det skall gå att få åtminstone EN kakelugn ur den här högen.

  SvaraRadera
 3. Ojoj, det ser härligt ut. Hoppas det finns tillräckligt med bra bitar!

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas också! Just nu är de utbredda över HELA golvet (förr räckte det med halva) och idag, när barnen har lagt sig skall jag börja lägga pussel. Bara en fjärdedel av kaklen är märkta. Och jag kan väldigt lite om kakelugnar, har dessutom ingen aning om hur de skall se ut i färdigt skick.

  SvaraRadera