23 november 2018

Ljudboken är här!

I somras åkte jag ut till Monäs för att läsa in Patrik och Pensionärsmakten som ljudbok. Inspelningen gick väldigt fort och smidigt, och att samarbeta med Henry, som är producent för boken, var väldigt trevligt. Ett exempel: när jag föreslog att vi skulle tonsätta och spela in Pensionärsmaktens kampsång, istället för att bara läsa upp texten rakt av, var han genast med på noterna (hehe). Han drog ett rivigt ackord på gitarren (precis som det stod i boken), och en timme senare hade vi en färdig låt med två instrument och många stämmor på band. Inte illa!

Från och med nästa veckas onsdag, den 28.11, finns boken tillgänglig på ljudbokstjänsterna Nextory och Storytel. Den kan också köpas på Ad Libris, Bokus och Elisa, och går att låna på biblioteket. Men redan nu går den att förhandsbeställa direkt från Book Sounds hemsida, klicka här, så kommer du raka vägen dit! Och kampsången, den kan du höra här:

Dagen till ära lottar jag ut en gratis nedladdning av boken! Lämna en kommentar antingen härunder eller som kommentar på Facebook, så drar jag en vinnare på söndag! Lycka till!

2 kommentarer:

  1. Ett stort grattis Malin!! Så kul med ljudbok!! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Det är roligt och spännande att kunna dela med sig av sin bok i andra format än det tryckta!

      Radera