4 maj 2017

Taggen och Kanten

I dag gick Caj och jag på bio. Lovis cyklade iväg till en kompis på kalas (!) och Idun cyklade iväg på dansträning (!). Edda åkte hem till sin kompis Gry på middag (!) och lek. Svårare än så var det inte att ordna med en dejt, ändå gör vi det förtvivlat sällan.

Dessvärre konstaterade jag redan femton minuter in i filmen att filmen inte verkade särskilt lovande. Song to Song hette den och hade en massa skådespelare jag gillar, men hela upplägget var väldigt experimentellt och där fanns liksom inget att relatera till, den var nog mest gjord för att Hollywoodkändisar med tomma liv skulle kunna relatera. Eller rockstjärnor, kanske. Jag är ju som känt varken eller.

Det som däremot fick mig att småfnissa var när jag råkade tänka på vad Thorne och Ridge i Glamour (The Bold and the Beautiful) skulle heta på svenska: Taggen och Kanten (eller okej, Åsen, kanske). Hahah! (En av skådespelarna drog handen längs en taggig kvist, eftersom filmen var på engelska dök ordet thorn dök upp i min skalle och sen tänkte jag på Thorne i Glamour, och the rest is history. Jag var alltså så pass ointresserad av filmen att brorsorna Forrester till och med fick plats i mitt huvud. Det säger mycket, jag har inte sett på Glamour sen jag gick i sexan 1992, tror jag.)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar