20 december 2015

Bloggen, hjälp mig!

Just nu håller vi på att måla, måla, måla. Och tapetsera. Jag har tapetserat hallen i den här tapeten idag. Det är småhysteriskt och glatt och blev fint. Men fortfarande har vi inte bestämt oss vad vi ska måla för färg i vår nya farstu, den som kommer före hallen med den färgsprakande tapeten. Vi har varken golv eller väggar där ännu. Eller alltså det är klart vi har golv och väggar, men vi har inget PÅ golvet och väggarna. Eftersom man kan se tapeten jag länkade till ovan samtidigt som man ser golvet och väggarna i farstun behöver de passa ihop. Vitt är inget alternativ eftersom det kommer bli ursmutsigt så fort. Och vi måste göra något åt väggarna i morgon eftersom elektrikern kommer på måndag och han gärna ville att ytorna skulle vara klara.

Snälla bloggläsare, hjälp mig! Kom med era bästa idéer före i morgon klockan tolv då prisma öppnar. För då måste vi köpa färg.


11 kommentarer:

 1. Den gröna färgen från tapeten! Andra alternativet turkos.

  SvaraRadera
 2. Kanske en senapsgul/klargul nyans som också går att skönja på ytterkanten av en del blad? Det beror litet på vilken feeling ni vill ha. Grönt blir nog också fint. Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Rosa eller turkost!

  SvaraRadera
 4. Jag skulle kanske köra på det gråblå som finns i fåglarna, men så är jag också väldigt svag för gråblått... Grönt tror jag också skulle bli välkomnande och fint! Blir spännande att höra hur det blev sen!

  SvaraRadera
 5. det beige/bruna i kvistarna eller grå/turkosa i tipuna ( och wow vilken ljuvlig tapet!)

  SvaraRadera
 6. Gråblått! Eller grönt. Eller mörkgrått.

  Mippe

  SvaraRadera
 7. Jag röstar också på gråblått( golv). Eller rött golv och rosa väggar!

  SvaraRadera
 8. Hann inte med nu då :) Lycka till!

  SvaraRadera
 9. Nu är det ju redan för sent men jag hoppas det blev en ljust turkosblå nyans. Hur som helst spännande att höra vad det blev! Och nu då våra pojkar båda är tillräckligt stora har vi streckläst alla dina böcker i höst. Patrik och pensionärsmakten slutförde vi i kväll för andra gången. Helt suveräna. Jag hoppas vår E hinner få din läsebok, när blir den klar? God jul!

  SvaraRadera