31 oktober 2015

Bloggalan 2015!

Mitt i allt annat roligt som hände förra veckan i bokmässovimlet och på Island (eller när det nu var, jag är alldeles vilsen på grund av tidsskillnader, helguppdrag och annat, hälften av detta hände den här veckan, förresten), fick jag veta att jag är nominerad i kategorin årets författare på den fina bloggalan som ordnas 21.11 i Vasa. Jag är supersmickrad och hoppas skamlöst mycket på att vinna. Kaj Korkea-aho, Malin Båtmästar och jag kammade hem flest röster i första omgången (bara det! bara det!), det känns som ett ärofyllt gäng att få ingå i, så oavsett vem av oss som vinner är det bra (men jag sticker inte under stol med att jag hoppas, hoppas, hoppas på att vinna). Och jag får gå på gala igen! Hurra! Jag älskar fina fester, både för att det är roligt att göra sig tjusig, för att jag faktiskt gillar att mingla och för att det är så skönt att sätta på sig pyjamas efteråt.
Så ja, nu tänker jag tigga om era röster. Snälla, gå in och rösta på mig (och på Den falska Bernice)! (Jag lät själv bli att rösta i de kategorier jag inte kände till, det gick helt utmärkt. Eftersom jag hittade flera av mina favoriter i de kategorier jag känner till, röstade jag hejvilt där istället.)

Klicka här, så kommer du till röstningssidan!

2 kommentarer:

  1. Ja absolut. Du och Amanda och Linn(och många många andra också)är fina, öppna,välskrivna ochkonstruktiva bloggare. Har röstat därefter.Heja!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack kära du! Det blir roligt med gala!

      Radera