14 september 2012

Koncentration

Jag och barnen är på Ikea. Jag vilar mig i olika sittmöbler, barnen skriver listor och leker med allt möjligt. Ikea är skönt när det är lite folk på plats, man har mycket tid och saknar mål och mening. Jag har full förståelse för att protagonisten i boken Borta bäst gick till Ikea varje dag för en tupplur

Förlagsfesten igår var jätterolig! Jag är glad att jag gick. Bloggar mer om den en annan gång, jag har några bilder och vill länka lite, och det är osmidigt via mobilen.

Ja och så blir det barnboksutgivning på våren. Äntligen! Så oerhört glad är jag. Dessutom blir det troligen en tredje upplaga av Patrik och Pensionärsmakten i samma veva. Äntligen där också, de första två har ju varit slut ett tag.

6 kommentarer:

 1. Tack för det utmärkta sällskapet och den snygga outfitten i går!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack själv, det var så roligt att träffas,jag hade gärna pratat ännu mera med dig, men vi får fortsätta en annan gång. Och ja, mina kläder var ju en mycket liten och (ursprungligen) helt omedveten punkfärgad moderevolution. Men: je ne regrette rien! Hehe.

   Radera
 2. så roligt att träffas! vi stalkar dej i jstad när vi kommer dit, tro mej.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja! Stalka mig! Det var jätteskoj att träffas och prata, håller tummarna för att det blir du som bryter om boken sen också.

   Radera
 3. Nu vet jag varför du såg bekant ut! Det var kul att ses!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var kul att ses! Hoppas vi får ses flera gånger, Maija (och jag skall se till att läsa din bok!)

   Radera