17 september 2012

Bokmässan

På festen i torsdags pratade jag med mina medskribenter Andrea Svanbäck och Julia Wiraeus om bokmässan i Göteborg. De uppmanade mig att hänga med då vår bok Det luktar inte skall presenteras på torsdag och lördag nästa vecka. Eftersom jag funderade på att åka redan innan jag visste att vår bok skall vara med, och till och med hade sökt resestipendium för att kunna göra det, tog jag tag i planeringen på allvar i dag.

Det luktar inte

Och vilket flyt jag hade! Jag ringde kulturfonden som skulle återkomma med skriftligt besked, men som redan nu lovade att jag kan räkna med resestöd från dem. Min kompis Sara lovade att jag får bo hos henne och förlaget lovade skicka biljetter till mässan åt mig.

Så nu är det bara för mig att boka flyg till Göteborg nästa torsdag. Det blir så roligt! Hurra!

19 kommentarer:

 1. Nämen ååh grattis! FLYT!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, flyt! Fast jag upptäckte just att seminarierna kostar en halv förmögenhet att gå på. Jag är verkligen en bokmässenovis. Borde prata med ett proffs.

   Radera
 2. Gullans och Kristinas mamma17 september 2012 kl. 12:32

  Oj vad roligt. Ååh. Jag vill också. Det där låter helt, helt super.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske du kunde komma dit en dag och gå där med mig? Kan du, eller har du för mycket jobb (med Gullan och Kristina)?

   Radera
  2. Gullans och Kristinas mamma17 september 2012 kl. 14:29

   Den där farbrorn som bor hemma hos Gullan och Kristina springer Lidingöloppet och är borta hela lördagen, så jag borde nog vara hemma då. Även om Gullan tycker att det är helt onödigt.
   (Jag är så otroligt fascinerad av deras val av namn. Jag vet inte varifrån de kommer. Emmi hade för övrigt jättesvårt att välja mellan Kristina och Elsa.)

   Radera
  3. Hur är det på fredagen då? Jag är där fyra dagar.

   (Dessutom: heter man Gullan klarar man sig nog ensam hemma en hel dag. Oavsett om man är fyra eller femtiofyra. Haha)

   Radera
  4. Gullans och Markus mamma19 september 2012 kl. 12:14

   Jag fortsätter spamma, för det inträffade något radikalt hemma hos oss i förrgår som du behöver veta om. Kristina bytte inte bara namn, utan även kön. Nu heter hon Markus.
   (Igen: valet av namn! Så fascinerande!)

   Radera
  5. Av alla de där namnen är det ju faktiskt bara Gullan som inte finns i släkten från förr. Emmi vet helt tydligt var hon hör hemma. (Eller kanske Mira också gör det, har Erik någon släkting som heter Gullan?)

   Radera
  6. Stinas och farmors mamma19 september 2012 kl. 16:09

   Inte vad jag vet. Men enligt de senaste rapporterna är allt det där passé nu. Nu heter de "Stina" (M) och "farmor" (E). Stina är 50 år och bor "där hennes barn bor". Farmor bor i soffan.

   Radera
 3. Svar
  1. Tack! Det skall bli så roligt att ses, jag har bokat flyg nu, meddelar tiderna på facebook!

   Radera
 4. Haha, så lustigt att denna Emmi valde mellan Kristina och Elsa. Vår flicka heter just Kristina och jämnåriga kusinen heter Elsa :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det råkade ju sig lägligt! Emmi är alltså min systerdotter.

   Radera
 5. Kul förresten med bokmässa. Jag sku gärna fara en sväng till grannlandet och köpa böcker. Utbudet! Priset! Fast det kostar ju att resa också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, men det är det nog värt. Det skall bli jätteroligt. Jag lär rapportera om hur det var, och tänker mig att jag kanske nog måste lägga upp något slags gräns för hur mycket böcker jag får skaffa.

   Radera
 6. Svar
  1. Ja! Jag kan knappt tänka på annat, det är så mycket att planera.

   Radera