11 januari 2014

2019

Jag insåg häromdagen att 2019 blir året då vi kommer ha en trettonåring, en tolvåring och en sexåring i familjen. Fatta den potentiella mängden hormoner och trots, alltså. Jag borde kanske börja med nån form av lugnande meditation redan nu.

9 kommentarer:

  1. Hih, tala om att gå händelserna i förväg. 2023 kommer vi att ha en femtonårig och en trettonårig pojke i huset. Tänk dig fotsvettslukten i tamburen....

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja... inte kanske helt genomhärligt blir det, nä.

      Radera
  2. Och vi kommer att ha en 14 årig tjej,12 årig kille och 9 årig kille och jag själv är 37. Fy det där sista ser och låter inte så där jätte roligt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. 37 är det nya 27 eftersom 40 är det nya 30!

      Radera
  3. Hih. Här blir det 14-årig pojke, 11-årig flicka och 5-åring (kön okänt). Och själv är jag ... Eeeh *räknar*... 41! Kommer ju vara spännande! Hoppas bara jag orkar hålla kroppen i skick då, bli en sån där motionsbesatt 40-åring vore fint. Eller besatt är kanske inte så bra... Lämpligt frisk räcker ju utmärkt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Lämpligt frisk, det lobbar jag också för!

      Radera
  4. Hih. Här blir det 14-årig pojke, 11-årig flicka och 5-åring (kön okänt). Och själv är jag ... Eeeh *räknar*... 41! Kommer ju vara spännande! Hoppas bara jag orkar hålla kroppen i skick då, bli en sån där motionsbesatt 40-åring vore fint. Eller besatt är kanske inte så bra... Lämpligt frisk räcker ju utmärkt.

    SvaraRadera
  5. 2019? Jamen då är det ju lugnt. Med en 19åring och en 18åring. De har väl flyttat hemifrån då. Nu däremot, hormonerna hos en 14åring och en 12åring (snart 13)… Fast det börjar ju liksom ren där när de blir 11år ungefär, tjejer ju. Så inte behöver du vänta på hormonerna till 2019. Skönt va?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, tänk, då har ni en helt ny era i livet...

      Du har rätt i att jag knappast behöver vänta till 2019. Men om jag väntar tills då kommer Edda att vara i värsta sexårstrotset också, så jag siktar ändå in mig på det året för att få det så dramatiskt som möjligt. (Den dramatiska kurvan, du vet...)

      Radera