11 juli 2012

Veckans bästa

Några bra saker är att vi fick hjälp av en f.d. arbetskamrat med att frakta hem en säng från Sverige, vi skall just åka och hämta den. Och att vi på mindre än en timme köpte varsin begagnad cykel åt barnen på Findit.

Veckans allra, allra bästa är att jag har fått en liten brorsdotter till! Jag vågar kora veckans bästa fast det bara är onsdag, för jag har svårt att tro att något kan slå det. Hurra hurra hurra. Jag hoppas att vi får träffa henne snart!

Det här är Tova. Och hon har fått en lillasyster som liknar henne.
Och tänk, ännu en flicka! Nu är vi uppe i tretton av femton möjliga (av min farmors barnbarnsbarn). Eller nio av tio möjliga (av min mormors barnbarnsbarn) Eller sex av sex möjliga (mina föräldrars barnbarn). Det är bara att konstatera att ... ja, det föds mycket flickor i släkten Klingenberg.

Veckans sämsta är fenomenet sexårstrots. Det är jobbigt att kommunicera när varenda uppmaning till något som inte är superkul orsakar ett högljutt och våldsamt ilskeutbrott.

6 kommentarer:

 1. Här har Mayas farmor och farfar också bara tjejer som barnbarn så vi får se om första killen kommer till hösten eller om det blir en tjej till.
  Hos min släkt är det mera jämt, 3 tjejer och 3 killar. :-)

  Fia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker det ofta verkar vara så att man får många av samma sort då det en gång börjar... blir spännande att se vad (vem) ni får!

   Radera
 2. Grattis! Jag blev åxå moster idag. Hälsningar från Åre.

  SvaraRadera