10 maj 2012

En liten resenär och en stor

Idun har haft svårt att somna. Hennes väska är redan packad och hennes kläder för morgondagen framplockade. Själv har jag inte packat en enda pinal än, men jag skall snart börja.

I morgon är det dags för Idun och mig att flyga till Sverige för att hälsa på barnens kusiner Mira och Emmi, Moster Maria och Erik. Vi skall åka flyg. Caj och Lovis blir kvar hemma för att fiska och tälta. Vi är alla nöjda med våra lotter. Precis som det skall vara.

4 kommentarer:

 1. Hoppas ni får en toppenskön tjejresa mor och dotter. Hälsa moster!

  SvaraRadera
 2. Underbart! Det där är en bra sak då man har två barn, att man som föräldrar helt kan ägna sig åt var sitt barn, det blir svårare att få till den där egentiden då man är flera för automatiskt har vi ju två som blir utanför och inte kan ha egentid om de två andra har det.
  Önskar er en fin resa!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sant! Och ändå är vi dåliga på den där egentiden, det här var första gången vi aktivt delade på dem för flera dagar. Du vet ju hur det är, det är så mycket enklare att ha dem på samma ställe eftersom de underhåller varandra och är nöjda. Men visst är det bra att göra så här också. Och nästa år ändrar det här lite när de börjar vara på olika ställen på dagarna.

   Radera