10 september 2014

Mitt nya intresse

Jag upphör inte förvånas över alla gömda skrymslen i min själ.

Först vill jag klargöra en sak: jag har aldrig varit en stor hundvän. Detta beror främst på att jag blev jagad av en kompis hund när jag var barn, hunden ville bara leka, men leken gick ut på att jaga mig över hela huset och nafsa mig överallt. Jag var skräckslagen då och under många år efteråt. Men det är inte bara det, ofta tycker jag också att hundar är för håriga och slemmiga för att jag ska vilja gosa med dem. Jag skäms lite när jag säger sånt här, jag vet att det finns en risk för att jag förolämpar nån hundägares bästa vän. Det vill jag inte alls. Och det finns jättegulliga hundar som jag gillar. Men så där i allmänhet är jag inte en stor hundvän.
Nåja.

De senaste dagarna har jag emellertid skrattat allra mest åt olika hundrelaterade inlägg i min facebookfeed. Hundar som rutschar. Katter som beter sig som hundar. Hundar som stirrar ut i fjärran och säger något i stil med "What if I never find out who's a good boy?" (ja Minna, det var du som delade den bilden och den fick mig att frusta högt och se mönstret). En hund var utklädd så den såg ut som två hundar som bar ett paket mellan sig (den bilden resulterade i ett gapskratt som fick mig att vika mig dubbel och Cajs ögon att svämma över. Jag vet. Ingen är mer förvånad än jag.)

På riktigt. Vad har hänt? När har hundar blivit det roligaste som finns?

4 kommentarer:

  1. Hundar är de nya katterna. ;)

    Nimim. Tycker också att hundar är slemmiga

    SvaraRadera
  2. Jess vad roligt att bilden funkade för dig också, den var prima! Jag avundas människor som har sån fantasi att de hittar på så sjukt bra bildtexter.

    SvaraRadera