13 februari 2014

Det här gick ju snabbt

Jag kan inte riktigt tro det, men det verkar som om min moderskapsledighet lider mot sitt slut. Nå inte riktigt ännu, men den 20.3 börjar jag jobba igen. Det har gått i en vansinnig fart.

Edda fortsätter nog att vara hemma med Caj, men jag kommer att jobba mera, skriva på mina manus och börja lyfta arbetsstipendium. Redan dag ett och två har jag ett par författarbesök inbokade, och nu tänkte jag tipsa dig som är lågstadielärare i huvudstadsregionen: jag kommer som det ser ut nu att besöka en Vandaskola på fredag kväll, och skulle gärna klämma in en skola till där under dagen. Så om du är lågstadielärare och vill ha besök av mig i klassen t.ex. fredagen den 21.3 kan du maila mig på engulapelsin(a)gmail.com så kan vi diskutera mera! Stöd för besöket kan fås från läscentrum (lukukeskus.fi) och jag kan bokas via dem också. När jag gör författarbesök brukar jag berätta om mina böcker, om hur jag jobbar när jag skriver dem, om vad man kan göra för att träna sin fantasi och om hur en snilleblixt mitt i natten kan förvandlas till en hel bok med pärmar och bilder.

5 kommentarer:

 1. Jag har tipsat vår lärare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. (visste du att min pappas kusin råkar vara lärare åt en av dina döttrar? Kul sammanträffande. Jag kommer förmodligen till hennes klass på fredag)

   Radera
 2. Du vet väl att Vandaskolan är mina flickors skola? :) Ni/Du får gärna bo hos oss om ni vill !

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK! Jag hör av mig när det närmar sig!

   Radera