29 november 2011

Det luktar inte

Jag skall få vara med i mitt livs andra antologi! (Den första går fortfarande att köpa, insåg jag just när jag googlade. Den är tunn som ett asplöv.) Boken Det luktar inte - En antologi om pengar och ångest kommer ut i vår på Söderströms förlag. Jeee!

Jag har just låtit Caj läsa igenom mitt personliga men rätt ångestbefriade bidrag till boken, det är deadline på söndag. Det är mycket mer nervkittlande att skriva personliga tankar i en bok än det är att hitta på fartfyllda äventyr för barn. Eller vad säger jag? Samtliga av mina få bokerfarenheter hittills har varit jättespännande. Fast definitivt inte lika självutlämnande.

Fast jag bloggar ju. Vem som helst kan läsa. Klarar jag av det måste jag väl klara av att medverka i en bok om vad som helst som är personligt? Haha!

6 kommentarer:

  1. Åh! Vad roligt, och det låter som en superintressant antologi.

    SvaraRadera
  2. Ja, det är jättekul! Hoppas antologin blir bra, jag har läst ett par av de andras texter och det är verkligen ett ämne det finns mycket intressant att säga om!

    Jag har annars börjat påta med ett massmail för en skrivarträff. Men jag tror jag skickar det nästa vecka...

    SvaraRadera
  3. Antologiboomen fortsätter :) Vi funderade lite på det där med Robert Å för ett par veckor sen, vad som skulle bli nästa. De tär alltis intressant att se hur olika texter börjar tala med varandra när de finns inom samma pärmar...

    SvaraRadera
  4. Kul! :) Ska bli roligt att läsa!

    SvaraRadera
  5. Kommenterar lite sent omsider, men satte nyligen igång att läsa den här och måste säga att det känns bra att det skrivs om ämnen som dessa. Vad jag blir lycklig då människor vågar tala eller skriva ärligt och sunt om sina attityder. Jag önskar att flera skulle läsa dylikt och fundera över sina egna attityder och sitt förhållande till pengar. Liksom jag gör nu. Bara tänka efter. Det skadar inte. Vad fint att du fick ta del i denna antologi! Jag är också glad att få märka att t ex personer som du finns, som förhåller sig vettigt till pengar. Ibland tycker jag mig vara omringad av för många som inte bara vågar leva livet, njuta och ändå bara glömma det där med "att ha" så mycket.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för de uppmuntrande orden! Det var fint att få vara med i antologin, men särskilt mycket pengaångest lyckades jag (lyckligtvis) inte hitta inom mig, just då. Hoppas jag slipper den i fortsättningen också!

      Radera