17 november 2011

Bloggprisgalans två ansikten

Från början hade jag tänkt slinka obemärkt in på festligheterna, ställa mig längst bak i publiken (eller sätta mig, kanske) och titta på alla celebriteter på ett säkert avstånd. Men så kom den oväntade men mycket välkomna nomineringen. Först var jag glad och cool men nu har mitt sinnestillstånd övergått i en molande panik. Vad skall jag ha på mig? Hinner en klänning från ebay fram i tid? Vem kommer att vara där? Hur skall jag se ut vid en förlust för att övertyga den som råkar kasta ett getöga på mig (inte bokstavligen, naturligtvis) om att det inte gör något? Vad i hela friden skall jag säga om jag vinner?

Kan ni distrahera mig med utmanande tips på vad jag skall skriva om under tiden? Tack. Tack!

9 kommentarer:

 1. Du kommer att va så fin! Du kan ju kolla fia-lotta jansson second hand om du skulle hitta nåt? Du kan skriva om julkommers eller om inredningshets. Så kan du skriva om hur det går att jobba hemma OCH ha barnen hemma. Går det? Här är det lite som att tv vaktar barnen då jag måste jobba. Och då tänker jag att det skulle va bättre med dagis...

  SvaraRadera
 2. Ja, alltså fast man inte tar en vinst för given måste man ju vara förberedd. Gulp!

  SvaraRadera
 3. Malin, JAG är ju där och håller dig i handen och säger att du är snygg, var femte minut.

  SvaraRadera
 4. Kanske delad panik är halv panik, och en halva kanske ett glas skumppa eller två kan döda?

  Skall bli jätteroligt att träffas! Är helt omtumlad av nomineringen, och än mer av att befinna mig med så superduktiga bloggare.

  Försöker övervinna all galaångest genom att koncentrera mig på hur ROLIGT det kommer att vara, samt det utomordentliga sällskapet!

  Lycka lycka till!

  SvaraRadera
 5. Anonym: Tack för hejaropen! Jag beställde en klänning från Etsy, men är lite rädd att den inte kommer fram i tid. Dessutom behöver den förmodligen sys om, och så måste jag sy en underkjol till den. Det skulle inte förvåna mig om jag blev tvungen att svänga in via H&M på vägen till galan :)
  Hanna: Japp, att vara välförberedd är alltid en bra strategi.
  Linn: tack och lov för det. Fast nu blev jag nervös för att drabbas av handsvett också! Aaaa!
  Pimples: Jag instämmer: det skall bli jätteroligt att ses. Jag kopierar din taktik och fokuserar från och med nu bara på det roliga, det kommer verkligen att bli skoj. Vi ses i VIP-rummet, hö hö hö
  Bloggpriskommentatorn: Noteringen uppmärksammad.

  SvaraRadera
 6. Jag kommer att va där! Och du är snygg i allt! Så det är lugnt! Är du hemma på onsdag? Jobbar i Jakobstad då så kunde komma förbi och hämta min fina bok! :)

  SvaraRadera
 7. Alltså Malin, du behöver inte vara orolig för vad du ska ta på dej. Det strålar ju om dej, fastän du går hem en fredag i kolmörker och lyssnar på musik. Jag såg inte alls vad du bar för jacka, jag såg bara ditt ansikte och som sagt: du strålar!

  SvaraRadera
 8. Evis: Nämen vad kul att du också kommer! Jag är hemma på onsdag, tror jag, det är bara att sticka sig in! Välkommen.

  Ann: Det var fint sagt! Tack!

  SvaraRadera