tag:blogger.com,1999:blog-2144021549738534082.post5327957636839869641..comments2024-03-28T10:47:13.551+02:00Comments on en gul apelsin: Ett, tu, treMalinhttp://www.blogger.com/profile/01206342913134193140noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2144021549738534082.post-6072898413551801372013-06-04T16:28:38.780+03:002013-06-04T16:28:38.780+03:00Hoppas det blir bra och att du såg jäst-mängden so...Hoppas det blir bra och att du såg jäst-mängden som jag nämnde i ett lite väl sent skede i receptet :)Malinhttps://www.blogger.com/profile/01206342913134193140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2144021549738534082.post-15735381922590741722013-06-02T10:17:03.609+03:002013-06-02T10:17:03.609+03:00oh la laa, måste prova! tack!oh la laa, måste prova! tack!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2144021549738534082.post-39461122006963404872013-06-01T23:10:46.999+03:002013-06-01T23:10:46.999+03:00De blev jättegoda, men tyvärr gjorda helt och håll...De blev jättegoda, men tyvärr gjorda helt och hållet på en höft. Jag hade i rågflingor, rågmjöl, vetemjöl, sirap, vatten, salt, lite överbliven havregrynsgröt och pumpafrön. Degen knådades i minst 10 minuter i hushållsassistent och jäste i två timmar (då räcker det med kanske 25 g jäst på 8-10 dl vatten). Sen gjorde jag som jag nästan alltid gör numera: kavlar ut degen (halva åt gången så blir den lite mer lätthanterlig) till en fyrkantig platta och delar in i fyrkanter med en degskrapa, lyfter över på plåtarna, penslar med ägg och strör frön över. 15 minuter per plåt i 200 grader.Malinhttps://www.blogger.com/profile/01206342913134193140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2144021549738534082.post-1986828059993736622013-06-01T23:07:39.012+03:002013-06-01T23:07:39.012+03:00Segt, segt, segt. Jag börjar ge upp snart. Och då ...Segt, segt, segt. Jag börjar ge upp snart. Och då är jag inte ens över tiden, jag är verkligen en mes.Malinhttps://www.blogger.com/profile/01206342913134193140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2144021549738534082.post-49650783248939909792013-06-01T22:09:59.636+03:002013-06-01T22:09:59.636+03:00Åååå vilka semlor, finns det ett recept?
Åååå vilka semlor, finns det ett recept?<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2144021549738534082.post-20996134297775038882013-06-01T21:32:41.773+03:002013-06-01T21:32:41.773+03:00Segt det här arma väntandet. Men semlorna ser lyxi...Segt det här arma väntandet. Men semlorna ser lyxiga ut :)Heidihttp://mammaheidi.com/noreply@blogger.com