tag:blogger.com,1999:blog-2144021549738534082.post3014492353379868379..comments2024-03-28T10:47:13.551+02:00Comments on en gul apelsin: Mina två talangerMalinhttp://www.blogger.com/profile/01206342913134193140noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2144021549738534082.post-26564858449048909002012-03-29T19:54:47.670+03:002012-03-29T19:54:47.670+03:00Jag lyckas inte alltid. Men jag brukar värma mjölk...Jag lyckas inte alltid. Men jag brukar värma mjölk till strax över 40 grader och vispa ner några matskedar yoghurt och låta den stå i en termos över natten. Följande morgon är det yoghurt. Men jag tycker det påminner lite mer om fil än om yoghurt, så jag är inte helt nöjd...Malinhttps://www.blogger.com/profile/01206342913134193140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2144021549738534082.post-688141720641620982012-03-29T14:22:34.450+03:002012-03-29T14:22:34.450+03:00Härligt! Klänningar lagar jag också, men om du int...Härligt! Klänningar lagar jag också, men om du inte gjort det tidigare får du gärna dela med dig av yoghurtreceptet!MalinJohannahttp://malinjohanna.wordpress.comnoreply@blogger.com